Lentoparkki - Helposti lomalle 1-2-3
Tikkurilantie 151, 01530 Vantaa
1.

Navigaattori ja ajo-ohje –Kätevin ja helpoin reitti on suoraan Kehä III:lta Kalliosolan liittymän kautta (liittymä nro 41)

Ohjelmoi navigaattoriisi ylläoleva osoite tai sijainti. Vaihtoehtoisesti tulosta ajo-ohjeet tästä. Jos eksyt, soita 010 229 5860 (pvm), neuvomme perille. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen n. 20 min.

Paikkatakuu - Lentoparkissa on aina paikka autollesi!
2.

Aja tänne ja pysäköi – paikkatakuu!

Sinun ei tarvitse mennä kentän vilinään etsimään kiireessä vapaata tilaa autollesi. Lentoparkissa sinulle on varmasti paikka. Et tarvitse edes etukäteisvarausta. Pura matkalaukut ja pysäköi rauhassa. Ei matkalaukkujen raahausta.


3.

Uudet punaiset bussit vievät sinut kentälle nopeasti ja mukavasti.

Uudet mukavat bussit ajavat tarpeen mukaan, ilman aikataulua, joten odotusaika ei muodostu pitkäksi. Bussit kulkevat 24 h vuorokaudessa. Voit odotella lämpimissä sisätiloissa, jossa on myös tarjolla kahvia ja WC.+ Helppo paluu!

Lentoparkin bussikuljetus kutsutaan pysäkeillä olevien näyttötaulujen avulla. Kutsu bussia painamalla painiketta näytön kehyksessä. Odota hetki ja Lentoparkin punainen bussi hakee teidät terminaalien tuloaulojen edestä noutopysäkiltä.


Liity kanta-asiakkaaksii

Lentoparkki Oy Tikkurilantie 151, 01530 Vantaa | puh. 010 229 5860 | | Mobiiliversio | Design by Mainostoimisto Ilme