Rekry: Asiakaspalvelija, kokoaikainen

09.12.2019

Asiakaspalvelija, Lentoparkki Oy, Vantaa

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme lisää kassapalveluhenkilöitä sisä- ja ulkotiloissa tapahtuviin asiakkaiden rahastus- ja opastustehtäviin. Olet ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on iloinen ja reipas ote työhön. Työ on kolmivuorotyötä. Lisät tuovat merkittävän täydennyksen palkkaan. Ansiotaso on siis hyvä! Meillä työntekijät viihtyvät, eikä vaihtuvuutta käytännössä ole. Lentoparkista jäädään eläkkeelle, tosin meiltä eläkkeelle jääneet palaavat usein tuuraamaan. Lentoparkki on toiminut keskeytyksettä, yötäpäivää, vuoden jokaisena päivänä jo yli 30-vuotta!

Lentoparkki lyhyesti

Lentoparkki on yksityinen pysäköintialue Helsinki-Vantaan lentoasema-alueella. Meille tulo on helppoa, pysäköinti on vaivatonta ja bussi vie asiakkaat ja matkatavarat suoraan terminaalille. Bussimme kulkevat ilman aikatauluja, aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajossa on koko ajan kaksi bussia, joten odotusajat niin kentälle siirryttäessä, kuin matkalta palatessa jäävät lyhyiksi. Kuljetustamme ohjaa oma tilausjärjestelmämme, josta asiakkaat näkevät saapuvan bussin sijainnin ja odotusajan pysäkillä. Kätevää, nopeaa ja joustavaa. Lentoparkissa paikalla on aina palveleva kassamme, auttamassa ja opastamassa asiakkaitamme.

Laita sähköpostia osoitteeseen: info@lentoparkki.fi ja kerro hieman itsestäsi. Kutsumme sinut haastatteluun saatuamme yhteydenottosi.

Tervetuloa!

Palvelua 24/7

Lentoparkki palvelee asiakkaitaan 24 h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.