Ajankohtaista

Lentoparkin uusimmat uutiset ja tarjoukset

VEHO-YHTEISTYÖ: VOIT NYT HUOLLATTAA TAI PESETTÄÄ AUTOSI PYSÄKÖINNIN AIKANA!

01.07.2024

Lentoparkin ja Vehon yhteistyö tarjoaa ennakkovaraajille nyt mahdollisuuden vaivattomaan autohuoltoon tai -pesuun matkan aikana! Saat valittua ennakkovarauksen jälkeen haluamasi palvelut Lentoparkin varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Veho on tämän jälkeen yhteydessä sinuun ja sopii yksityiskohdista kanssasi.

Palvelu on tehty mahdollisimman helpoksi: matkalle lähtiessäsi jätät vain autosi avaimet bussinkuljettajalle, ja palatessasi sinua odottaa entistä ehompi kulkupeli. 

Lue lisää palvelusta »

Tee ennakovaraus »


ENNAKKOVARAUKSET KANTA-ASIAKKAILLE TAI FINNAIR PLUS -ASIAKKAILLE -30 %

25.03.2024

Suosikkikampanja jatkuu! Tarjoamme nyt kanta-asiakasetuna kaikkiin ennakkovarauksiin 30 % alennuksen toistaiseksi!

Tarjous koskee vain Lentoparkin kanta-asiakkaita tai Finnair Plus -asiakkaita, ja etu koskee kaikkia ennakkovarauksia pysäköinnin ajankohdasta riippumatta. Alennuksesi aktivoituu, kun teet ennakkovarauksen verkkosivuiltamme. Kanta-asiakkuus tunnistetaan sähköpostiosoitteella, eikä kanta-asiakasnumeroa enää tarvita.

Kampanjaedun hyödyntäminen on mahdollista, vaikka et tietäisi tulevan matkasi ajankohtaa. Voit ostaa meiltä ennakkoon viikon tai kahden viikon pysäköinnin -30% kampanjahintaan olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen info@lentoparkki.fi. Pysäköinti laskutetaan etukäteen, ja matkan varmistuttua ilmoitat meille ajankohdan.

Ellet vielä ole kanta-asiakkaamme, voit liittyä mukaan helposti täältä!


LENTOPARKKI TÄYTTYY SYYSLOMA-AIKAAN – VARAA PAIKKASI ENNAKKOON AJOISSA

08.09.2023

Kulman takaa jo kurkistava lomasesonki on jälleen saanut matkaajat liikkeelle, ja kasvanut väkimäärä näkyy myös Lentoparkissa. Syyslomakausi näkyy myös Lentoparkissa, ja syys-lokakuussa meillä tulee olemaan melkoisen täyttä. 

Paikkoja ei tule riittämään kaikille, joten kannustamme tekemään ennakkovarauksen hyvissä ajoin. 

Ilman varausta saapuville emme valitettavasti voi taata paikkaa, joten varmistathan huolettoman pysäköinnin varaamalla ennakkoon helposti ja nopeasti netistä. 

Tee ennakkovaraus »


LINJA-AUTOKULJETTAJIEN LAKKO EI VAIKUTA LENTOPARKIN KULJETUKSIIN

27.02.2023

Bussikuljetuksemme toimivat normaalisti.

Keskiviikkona 1.3. mahdollisesti alkavalla linja-autoalan lakolla ei ole vaikutusta Lentoparkin lentokenttäkuljetuksiin. Bussimme kulkevat tavalliseen tapaan ympäri vuorokauden.


VARMISTA PAIKKASI – TEE ENNAKKOVARAUS HYVISSÄ AJOIN

15.09.2022

Syksy on vilkasta matkustusaikaa, ja Helsinki-Vantaan lentoasema kutsuu jälleen matkailijoita sankoin joukoin.

Sesonkiajasta johtuen suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä pysäköintialueellemme hyvissä ajoin. Alue saattaa täyttyä erityisesti loppuviikkoisin, ja tällöin ennakkovarausjärjestelmä voidaan joutua sulkemaan, sillä pysäköimään mahtuu ainoastaan etukäteen tehdyllä ennakkovarauksella. 

Varmista tuttu ja turvallinen pysäköinti matkasi ajaksi sekä sujuva siirtyminen kentälle ja takaisin:
varaa paikkasi nopeasti ennakkovarausjärjestelmästä

Nähdään Lentoparkissa!