Ajankohtaista

Lentoparkin uusimmat uutiset ja tarjoukset

Helsingin Sanomien uutisointia

13.08.2019

Tämän päivän Helsingin Sanomat on julkaissut uutisen koskien lentoaseman ympäristössä pysäköintipalveluja tarjoavan yrityksen käyttäneen luvatta asiakkaan autoa pysäköinnin aikana. Myös Ilta-Sanomat on referoinut alkuperäistä uutista. Juttu ei liity meihin mitenkään, vaikka artikkelissa puhutaan Lentoparkista ilmeisesti yleisnimityksenä. Asiasta on tehty oikaisupyyntö.
Lentoparkki Oy on toiminut luotettavana pysäköintipalvelujen tarjoajana Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä jo 30 vuoden ajan. Meillä on palveleva kassahenkilöstö paikalla parkissa koko ajan ja kuljetuksen hoitavat omat kuljettajat.


Lentoparkin bussien reittiin muutoksia 15.5.2019 alkaen

23.04.2019

Lentoaseman rakennustöistä johtuen bussien ajoreitti tulee muuttumaan 15.5. alkaen! Tuttu pysäkki T2- terminaalin edestä poistuu käytöstä. Muutoksen jälkeen pääsemme ajamaan ainoastaan T1-terminaalin pysäkille. Ajoreitti muuttuu tältä osin siten, että linja-automme ajavat T1:stä suoraan takaisin Lentoparkkiin.

Myös T2-terminaalin kautta matkalle lähteville asiakkaille bussiemme jättö- ja noutopysäkki tulee sijaitsemaan ainoastaan T1-terminaalin edessä. Kulku terminaalien välillä tapahtuu sisäkautta. Varautukaa pidentyviin kävelymatkoihin lentoaseman rakennustöiden takia. 

T1-terminaalin noutopysäkimme on pysäkki numero 10. Löydät noutopysäkkimme terminaalista päin katsottuna vasemmalta, ylitettyäsi suojateiden kautta kaksi ajokaistaa.

Tervetuloa Lentoparkkiin!


Tee ennakkovaraus pääsiäiseksi - vain ennakkoon varattu pysäköinti takaa paikan!

09.04.2019

Pääsiäinen on vilkasta matkustussesonkia ja parkkipaikat tulevat loppumaan, joten tee ennakkovaraus Lentoparkkiin nyt! Ennakkovaraus on ainoa tapa varmistaa paikka vilkkaana sesonkiaikana.

Ennakkovarauksen teet kätevästi osoitteessa www.lentoparkki.fi/ennakkovaraus 

Muistathan, että kanta-asiakkaanamme saat ennakkovarauksesta -15% alennuksen. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä helposti myös ennakkovarauksen yhteydessä!
Lentoparkissa on henkilökunta paikalla 24/7 ja myös bussit kulkevat aina 24/7.

Tervetuloa!


Lähtöruudussa-kilpailun voittaja arvottu! Uusi kisa jo käynnissä!

02.01.2019

Lähtöruudussa-kilpailu vuoden 2018 osalta on arvottu ja 1000€:n matkalahjakortin voittaja on Instagram-käyttäjä @holidaywithminna. Onneksi olkoon voittajalle!  Kiitos myös kaikille muillekin osallistujille!

Uusi kilpailu on jo käynnissä ja seuraava 1000€:n matkalahjakortti arvotaan 2.1.2020.

Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan, joka on otettu Lento­parkissa ja kuvassa on käytetty häshtägejä #lentoparkki ja #lähtöruudussa.

Lisätietoa kilpailusta löydät täältä www.lentoparkki.fi/lahtoruudussa


Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018

24.10.2018

Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018.

Työnseisauksen on ilmoitettu kestävän kolme päivää. Se alkaa keskiviikkona 24. lokakuuta kello 00 ja päättyy perjantaina 26. lokakuuta kello 24. Vaikutusten odotetaan näkyvän Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuksissa.Työtaistelutoimet voivat aiheuttaa ruuhkaa turvatarkastuksissa. Matkustajia pyydetään varautumaan jonotukseen ja saapumaan lentoasemalle ajoissa.

Mikäli olette varanneet pysäköinnin etukäteen Lentoparkista, voitte saapua ennen varattua aikaa. Ennakkovarausjärjestelmässämme on reilusti joustovaraa, joten voitte aikaistaa saapumistanne.