Ajankohtaista

Lentoparkin uusimmat uutiset ja tarjoukset

Lähtöruudussa-kilpailun voittaja arvottu! Uusi kisa jo käynnissä!

02.01.2019

Lähtöruudussa-kilpailu vuoden 2018 osalta on arvottu ja 1000€:n matkalahjakortin voittaja on Instagram-käyttäjä @holidaywithminna. Onneksi olkoon voittajalle!  Kiitos myös kaikille muillekin osallistujille!

Uusi kilpailu on jo käynnissä ja seuraava 1000€:n matkalahjakortti arvotaan 2.1.2020.

Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan, joka on otettu Lento­parkissa ja kuvassa on käytetty häshtägejä #lentoparkki ja #lähtöruudussa.

Lisätietoa kilpailusta löydät täältä www.lentoparkki.fi/lahtoruudussa


Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018

24.10.2018

Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018.

Työnseisauksen on ilmoitettu kestävän kolme päivää. Se alkaa keskiviikkona 24. lokakuuta kello 00 ja päättyy perjantaina 26. lokakuuta kello 24. Vaikutusten odotetaan näkyvän Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuksissa.Työtaistelutoimet voivat aiheuttaa ruuhkaa turvatarkastuksissa. Matkustajia pyydetään varautumaan jonotukseen ja saapumaan lentoasemalle ajoissa.

Mikäli olette varanneet pysäköinnin etukäteen Lentoparkista, voitte saapua ennen varattua aikaa. Ennakkovarausjärjestelmässämme on reilusti joustovaraa, joten voitte aikaistaa saapumistanne.


Tee ennakkovaraus - vain ennakkoon varattu pysäköinti takaa paikan!

07.06.2018

Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä näin vuoden vilkkaimpana matkustussesonkina! Ennakkovarauksen teet kätevästi osoitteessa www.lentoparkki.fi/ennakkovaraus

Muistathan, että kanta-asiakkaanamme saat ennakkovarauksesta -15% alennuksen. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä helposti myös ennakkovarauksen yhteydessä!

Lentoparkissa on henkilökunta paikalla 24/7 ja myös bussit kulkevat aina 24/7.

Tervetuloa!


Finnair kevätkampanja

17.04.2018

Saat +50 % Finnair Plus -palkintopisteitä 17.4.-30.6.2018 tekemistäsi ostoistasi meillä. Hyödyntääksesi edun sinun tulee olla Finnair Plus -jäsen ja rekisteröityä kampanjaan 30.4. mennessä.

Lue lisää ja liity mukaan kampanjaan 30.4. mennessä>>


Lataa uusi mobiilisovellus!

29.01.2018

Olemme julkaisseet Lentoparkki mobiilisovelluksen IOS- ja Android-puhelimille. Lataa sovellus matkapuhelimeesi, niin voit jatkossa varata ja maksaa pysäköintisi helposti suoraan sovelluksessa. Syötät maksukorttisi tiedot sovellukseen vain kerran, jonka jälkeen varaaminen on helppoa. Maksu veloitetaan automaattisesti.

  • Kun maksat pysäköintisi sovelluksessa etukäteen, Lentoparkin portit tunnistavat autosi sisään ja ulos ajaessasi rekisterinumeron perusteella, ei vaadi erillistä kassalla käyntiä!
  • Sovellus toimii myös kanta-asiakaskorttina
  • Sovelluksessa on navigointipalvelu - aja suoraan Lentoparkkiin
  • Sovelluksesta löytyy myös auton paikannusominaisuus
  • Näet sovelluksesta Lentoparkkibussien sijainnin ja liikkeet karttapohjalla

Helppoa ja vaivatonta!

Tarvitset sovelluksen lataamisessa kanta-asiakasnumerosi.

Helppoa ja vaivatonta - lataa nyt!