Ajankohtaista

Lentoparkin uusimmat uutiset ja tarjoukset

Kanta-asiakkaille ennakkovaraukset nyt -30%

23.01.2019

Tarjoamme nyt ennakkovarauksestasi nyt 30 prosentin alennuksen. Saat alennuksen listahinnasta, kun varaus tapahtuu 03.02.2019 sunnuntaihin mennessä, riippumatta pysäköinnin ajankohdasta.

Ennakkovarauspalvelussamme voit varata parkkipaikan Lentoparkista jo hyvissä ajoin etukäteen. Lentoparkissa riittää normaaleina päivinä tilaa kuten ennenkin, mutta ruuhka-aikoina, kuten lomasesonkien aikana on mahdollista, että Lentoparkki ruuhkautuu. Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä, jotta saat haluamanasi ajankohtana varmasti parkkipaikan. Tervetuloa!

Etu koskee myös uusia kanta-asiakkaita. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme ja tekemällä varauksen kampanja-aikana, olet oikeutettu 30 prosentin etuun.

Voit tutustua muihin etuihin ja liittyä kanta-asiakkaaksemme täällä. Vaihtoehtoisesti voit myös liittyä kanta-asiakkaaksemme ennakkovarauksesi yhteydessä. Kanta-asiakkaaksemme liittyminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Halutessasi saat myös Lentoparkin parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset. Kanta-asiakkuus on voimassa heti täytettyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen meille.

Siirry ennakkovaraukseen

Nähdään Lentoparkissa!


Lähtöruudussa-kilpailun voittaja arvottu! Uusi kisa jo käynnissä!

02.01.2019

Lähtöruudussa-kilpailu vuoden 2018 osalta on arvottu ja 1000€:n matkalahjakortin voittaja on Instagram-käyttäjä @holidaywithminna. Onneksi olkoon voittajalle!  Kiitos myös kaikille muillekin osallistujille!

Uusi kilpailu on jo käynnissä ja seuraava 1000€:n matkalahjakortti arvotaan 2.1.2020.

Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla Instagramissa kuvan, joka on otettu Lento­parkissa ja kuvassa on käytetty häshtägejä #lentoparkki ja #lähtöruudussa.

Lisätietoa kilpailusta löydät täältä www.lentoparkki.fi/lahtoruudussa


Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018

24.10.2018

Vartiointialan lakolla vaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 24.-26.10.2018.

Työnseisauksen on ilmoitettu kestävän kolme päivää. Se alkaa keskiviikkona 24. lokakuuta kello 00 ja päättyy perjantaina 26. lokakuuta kello 24. Vaikutusten odotetaan näkyvän Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuksissa.Työtaistelutoimet voivat aiheuttaa ruuhkaa turvatarkastuksissa. Matkustajia pyydetään varautumaan jonotukseen ja saapumaan lentoasemalle ajoissa.

Mikäli olette varanneet pysäköinnin etukäteen Lentoparkista, voitte saapua ennen varattua aikaa. Ennakkovarausjärjestelmässämme on reilusti joustovaraa, joten voitte aikaistaa saapumistanne.


Tee ennakkovaraus - vain ennakkoon varattu pysäköinti takaa paikan!

07.06.2018

Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä näin vuoden vilkkaimpana matkustussesonkina! Ennakkovarauksen teet kätevästi osoitteessa www.lentoparkki.fi/ennakkovaraus

Muistathan, että kanta-asiakkaanamme saat ennakkovarauksesta -15% alennuksen. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä helposti myös ennakkovarauksen yhteydessä!

Lentoparkissa on henkilökunta paikalla 24/7 ja myös bussit kulkevat aina 24/7.

Tervetuloa!


Finnair kevätkampanja

17.04.2018

Saat +50 % Finnair Plus -palkintopisteitä 17.4.-30.6.2018 tekemistäsi ostoistasi meillä. Hyödyntääksesi edun sinun tulee olla Finnair Plus -jäsen ja rekisteröityä kampanjaan 30.4. mennessä.

Lue lisää ja liity mukaan kampanjaan 30.4. mennessä>>