UUSI LENTOPARKKI ITÄ, OHTOLANKATU 19

UUSI LENTOPARKKI ITÄ

Uusi pysäköintialueemme Lentoparkki Itä sijaitsee nyt entistäkin lähempänä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Meille on helppo saapua kaikkien pääväylien kautta ja kuljetus kentälle sujuu jouhevasti lyhyen ja selkeän ajoyhteyden kautta. Siirrämme uudelle alueellemme pääosan toiminnastamme ja kaikki ennakkovaraukset ohjautuvat vain tälle uudelle alueelle. Bussit kulkevat kentälle edelleenkin 24h vuoden jokaisena päivänä ja ilman aikatauluja, aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tilauspäätteemme lentoaseman noutopysäkillä palvelee Lentoparkki Idän asiakkaita ja kuljetukset hoituvat nopeasti ja viivyttelemättä.

Katso ajo-ohjeet ja kartta

UUDET TYYLIKKÄÄT TILAT

Uudessa tyylikkäässä ja tilavassa odotusterminaalissamme on mukava odotella bussikuljetuksen lähtöä kentälle. Täällä sijaitsevat myös WC-tilat. Matkan jälkeen pysäköinnin voi maksaa maksuautomaatteihin, mikäli ei ole tehnyt ennakkovarausta. Suosittelemme kuitenkin ennakkovarauksen tekemistä, tällöin kaikki toimii automaattisesti. Autot tunnistetaan rekisterinumeron perusteella ja puomit avautuvat automaattisesti mennen tullen. Kaikki on helppoa ja vaivatonta. Uudella Lentoparkki Itä -alueella on myös sähköautojen latauspisteitä, joten olemme valmiita liikenteen sähköistymiselle.

Kun jätät autosi parkkiin turvalliseen Lentoparkki Itään ja kuljet tilavalla punaisella bussillamme nopeasti Helsinki-Vantaa lentokentälle suoraan lähtöterminaalin luokse, voit keskittyä olennaiseen – nauttimaan lomastasi. Palattuasi matkalta pääset sujuvasti kuljetuksellamme takaisin pysäköintialueellemme ja kotimatka voi alkaa.