LENTOPARKIN LÖYDÄT OSOITTEESTA OHTOLANKATU 19

UUSI PYSÄKÖINTIALUE

Lentoparkki sijaitsee nyt entistäkin lähempänä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Meille on helppo saapua kaikkien pääväylien kautta ja kuljetus kentälle sujuu jouhevasti lyhyen ja selkeän ajoyhteyden kautta. Siirrämme uudelle alueellemme toimintamme ja kaikki ennakkovaraukset ohjautuvat vain tälle uudelle alueelle. Bussit kulkevat kentälle 24h vuoden jokaisena päivänä ja ilman aikatauluja, aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tilauspäätteemme lentoaseman noutopysäkillä palvelee Lentoparkin asiakkaita ja kuljetukset hoituvat nopeasti ja viivyttelemättä.

Katso ajo-ohjeet ja kartta

UUDET TYYLIKKÄÄT TILAT

Uudessa tyylikkäässä ja tilavassa odotusterminaalissamme on mukava odotella bussikuljetuksen lähtöä kentälle. Täällä sijaitsevat myös WC-tilat. Matkan jälkeen pysäköinnin voi maksaa maksuautomaatteihin, mikäli ei ole tehnyt ennakkovarausta. Suosittelemme kuitenkin ennakkovarauksen tekemistä, tällöin kaikki toimii automaattisesti. Autot tunnistetaan rekisterinumeron perusteella ja puomit avautuvat automaattisesti mennen tullen. Kaikki on helppoa ja vaivatonta. Lentoparkissa on myös sähköautojen latauspisteitä, joten olemme valmiita liikenteen sähköistymiselle.

Kun jätät autosi parkkiin turvalliseen Lentoparkkiin ja kuljet tilavalla punaisella bussillamme nopeasti Helsinki-Vantaa lentokentälle suoraan lähtöterminaalin luokse, voit keskittyä olennaiseen – nauttimaan lomastasi. Palattuasi matkalta pääset sujuvasti kuljetuksellamme takaisin pysäköintialueellemme ja kotimatka voi alkaa.

SÄHKÖAUTON LATAUS LENTOPARKISSA

Voit ladata täyssähköautosi Lentoparkissa kätevästi matkasi aikana. Latauspaikan hinta on 15 €, ja se lisätään pysäköinnin hintaan. Latausmahdollisuus on valittavissa ennakkovarauksen yhteydessä.

Löydät latauspaikat heti sisäänajosta oikealle käännyttäessä, ulosajokatoksen takaa. Seuraa vain opasteita, niin pääset valitsemaan paikkasi vapaana olevista ruuduista – paikat eivät ole yksilöityjä. 

Auto jätetään matkan ajaksi latauspisteeseen. Ne ovat Lentoparkin omia, joten erillisiä sovelluksia ei tarvita. Tarvitset ainoastaan Type 2 -latausjohdon. Lähetämme nämä ohjeet sinulle myös paikan varattuasi. 

Huomioithan, että latausmahdollisuus koskee tällä hetkellä pelkästään täyssähköautoja.